Blog over aannemers en de bouw

Een groter huis met een alumium veranda

Maak de tuin het verlengstuk van uw woning en kies voor een praktische aluminium veranda

Wie aan een veranda denkt, denkt al snel aan de klassieke houten variant. Echter zijn er vandaag de dag nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aluminium veranda? Deze constructies van dit materiaal staan bekend als ijzersterk, zodat u zeker weet dat u veilig kunt genieten onder uw afdak. Daarnaast is aluminium erg onderhoudsvrij en op het gebied van het ontwerp zijn en genoeg mogelijkheden. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, in beide gevallen is er een passende oplossing. Maak de tuin het verlengstuk van uw woning, verhoog de waarde van uw woning en laat een kwalitatief goede veranda van aluminium bouwen. Naar wat voor soort design gaat uw voorkeur uit?

Kies voor een veranda met een glazen plafond en/of glazen wanden

Zodra u de mogelijkheden gaat bekijken die er zijn met een veranda van aluminium, zult u direct zien dat er verschillende opstellingen mogelijk zijn. Kies bijvoorbeeld voor een veranda met een glazen plafond en/of glazen wanden. Hierdoor zorgt u direct voor meer lichtinval, de ruimte lijkt optisch groter en u geniet het hele jaar door van aangename zonnestralen. Til luxe naar een hoger niveau met een glazen schuifwand of met automatische zonwering. Gebruik de veranda bijvoorbeeld als eetkamer, als loungegedeelte of maak er de speelkamer van uw kinderen van. Waarvoor gaat de veranda bij u aan huis voor dienen? Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, iedere dag van het jaar geniet u optimaal van extra leefruimte. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?

Maatwerk is mogelijk bij een specialist

Als u ervoor gaat kiezen om een veranda van aluminium te kopen, heeft u de beste kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u het best een veranda kopen bij een specialist op dit gebied, zoals bijv. SVK Benelux. Hierdoor weet u zeker dat enkel het beste materiaal wordt gebruikt, dat de productie nauwkeurig verloopt en dat er in veel gevallen maatwerk mogelijk is. Hierdoor zijn er voor zowel nieuwbouwprojecten als voor bestaande woningen voldoende opties. Bepaal zelf met een specialist waar de entree van de veranda komt, hoeveel glas u terug wilt zien komen en in welke kleur het aluminium gepoedercoat moet gaan worden. Wellicht kiest u ook voor allerlei andere handige extra’s, zoals een heater voor de winter of een ventilator voor de zomer. In veel gevallen staan de prijzen online vermeld, maar voor de beste prijsindicatie kunt u het beste een offerte aanvragen.